MONIPUOLISTA OSTEOPATIAA JA URHEILUHIERONTAA TAMPEREELLA

osteopatia ja urheiluhieronta Tampere

Hoidosta saat apua muun muassa selkäkipuihin, päänsärkyyn, raajojen puutumisiin, jäykkyyksiin sekä moniin muihin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Hoidan sinua käsillä erilaisilla pehmytkudostekniikoilla ja pyrin vähentämään kireyksiä sekä jännityksiä, jolloin nivelten ja hermojen liikkuvuus paranee sekä kudosten aineenvaihdunta pääsee toimimaan paremmin. Tarvittaessa teen myös nivelten käsittelyjä mobilisoimalla, venyttämällä sekä manipuloimalla.

Tervetuloa osteopaatin vastaanotolle

Ensimmäisenä teemme alkukartoituksen tilanteestasi, jolloin perustietojen lisäksi tiedustellaan vaivan synty ja vaikutukset mahdollisimman tarkasti määritellen. Kyselen vaivan oireita, säteilyä, aaltoilua sekä vaikutuksia arkeen ja nukkumiseen. Pyrin mahdollisimman tarkasti kartoittamaan ongelman alkusyyn. Tällöin hoito on tehokasta ja sen vaikutukset kestävät pitkään.

Haastattelun jälkeen tutkitaan elimistösi ryhtiä, lihasjännityksiä, liikkuvuutta ja lihasten aktivoitumista. Teen tarpeen mukaan erilaisia testejä jänteille, nivelille ja hermoille. Hoito voi olla tapauksesta riippuen napakkaa ja tuntuvaa, mutta toisinaan myös hyvin kevyttä, jolloin pyritään saamaan elimistö rentoutumaan ja toimimaan normaalisti.

Hoidon lisäksi saat minulta muutamia helppoja ja yksinkertaisia ohjeita helpottamaan arkeasi. Annan mielelläni myös kuntoutusohjeita, jotka toimivat kotijumppana tai taukojumppana työpaikalla. Jumpat koostuvat yleensä liikkuvuusharjoittelusta ja erilaisista lihaskuntoharjoitteista. Ohjeet ovat aina yksilöllisiä ja saat niitä lisää sen mukaan, miten motivoitunut olet niitä tekemään.


Palveluhinnastoni löydät täältä.

Vastuullinen hoito

Laadukkaan osteopaattisen käsittelyn ja toimivien itsehoito-ohjeiden tarjoamisen lisäksi on tärkeää, että käynnin aikana sinä tulet kohdatuksi kiireettömästi, ystävällisesti ja omilla ehdoillasi.

Tarjoan osteopaattisia hoitoja niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin ja kaiken ikäisille ihmisille. Olen vastuullinen osteopaatti ja toimintani perustuu terveydenhuollon yhtenäisiin eettisiin periaatteisiin sekä yleisiin, hyvän osteopatian mukaisiin standardeihin. Osteopaatin opiskelu ei koskaan lopu, ja jatkuva kehittyminen ja edistyminen on tärkeää. Kaikki hoidoista saatava palaute on myös minulle erittäin arvokasta, jotta voin reagoida asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin.

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja varaa aika kokeneelle sekä vastuulliselle osteopaatille Tampereella!